English עברית
כניסה


חיפוש אחר משמעות
החיפוש אחר משמעות הוא תופעה ההולכת ומתפשטת בעולם המערבי. האבטלה והגידול בזמן הפנוי, במקביל לירידת קרנה של הדת בעולם וריבוי האידיאולוגיות, מגבירים את הבלבול והקושי להסתגל לעולם המשתנה במהירות. צעירים רבים 'מחפשים את עצמם' בארצות אחרות, ואחרים מחפשים חוויות רוחניות שיעניקו לחייהם משמעות.

טיפול נפשי הוא כלי מצוין לבדיקה עצמית ולנסיון להבין את פשר החיים ולהעניק להם משמעות. הגישה האקזיסטנציאלית מעמידה את הגדרת המשמעות במרכז התהליך הטיפולי, והיא מתאימה במיוחד למי שמעוניין להעשיר את תפישת עולמו ולהעניק פשר לחייו.

(מתוך 'טיפול נפשי, מדריך למשתמש).

רשימת המטפלים אינה בגדר המלצה. האחריות לפרטים ברשימה מוטלת על המטפלים בלבד.
עבור לדף  ««  / 45  »» 
חזרה

פרטים

ענת הופמן

ענת הופמן, M.A., פסיכואנליטיקאי/ת, עובד/ת סוציאלי/ת, אזור תל-אביב

פרטים

ענת פרי פיאמנטה

ענת פרי פיאמנטה, M.A., פסיכולוג/ית קליני/ת, אזור השרון

פרטים

ענת קריאף

ענת קריאף, M.A., פסיכולוג/ית קליני/ת, אזור חיפה, העמקים - עפולה בית-שאן

פרטים

ענת שפרינצק

פסיכולוגית קלינית מומחית בעלת ניסיון מקצועי רב בטיפול במתבגרים, במבוגרים ובקשישים באוריינטציה פסיכואנליטית, לפי הצורך משלבת אלמנטים קוגניטיביים והתנהגותיים ועושה התערבויות טיפוליות מגוונות בהתאם לסיבת הפנייה, לצורכי המטופל ואישיותו.  

ענת שפרינצק, M.A., פסיכולוג/ית קליני/ת, מרכז, אזור תל-אביב

פרטים

ענת תנעמי-שפרינצק

ענת תנעמי-שפרינצק, M.A., פסיכולוג/ית קליני/ת, אזור תל-אביב

פרטים

עפרה חומסקי

עפרה חומסקי, M.A., מאמן/ת אישי/ת (coaching), אזור ירושלים, אזור תל-אביב